Langgeyane kang nganyar-anyari ambuka kuthaning ati
Eseme madani kembang mlathi nanting ati wigar bali semi
Lunging tresno angrambati roso anglari dongengan kuno
Inggih yen pado legane emane sami wus winengku pager ayu
Ref:
Ciri wanci biso neniwasi lelewo ginowo mati
Ngundang ati tanpo nimbang roso wirang pati den tekati
Bumi jembar langit tanpo tepi dalan rusak den tekati
Pitutur becik tan biso numusi kang pirso mesem sajroning ati